Despre

ARDS IMPLANTS

ARDS IMPLANTS este reprezentantul exclusiv al companiei ARDS Ltd Israel si s-a infiintat in 2007 ca urmare a absentei pe piata din Romania a unui sistem de implanturi dentare simplu, performant, de calitate superioara, care sa fie extrem de eficient si intr-un os alveolar spongios.
Calitatea produselor noastre este certificata si garantata la cele mai inalte standarde mondiale : European Notified Body CE , Israeli AMAR si American FDA.
Inca de la inceput , obiectivul firmei noastre este satisfacerea totala a cerintelor clientilor , prin asigurarea de servicii si produse , care sa corespunda exigentelor dumneavoastra .
Stocurile permanente de produse si livrarile efectuate rapid si cu seriozitate , aduc un plus de siguranta si satisfactie in relatia distribuitor – medic – pacient .
ARDS Implants Romania a investit în cursuri de formare profesionala in implantologia dentara , destinate medicilor incepatori, dar si pentru avansati , care doresc sa-si aprofundeze cunostintele, sustinute de lectori cu o vasta experienta profesionala in domeniul implantologiei .
Astfel , medici au posibilitatea de a invata, progresa si de a dobandi experienta necesara in implantologia orala, pentru o activitate independenta in cabinet .
Cursurile practice ARDS Implants permit medicilor sa lucreze la un nivel inalt de profesionalism , prin echipamentele de calitate superioara pe care le asiguram la fiecare post de lucru – Piezomed W&H , fiziodispenser Implantmed W&H, instrumente chirurgicale , biomateriale , truse chirurgicale complete ARDS si implanturi dentare ARDS.
Cursanții pot învăța diverse tehnici de nivel mediu, până la cele mai noi și mai complicate, folosite în chirurgia orală sau în protetica și estetica dentară.
De ce noi?

ARDS Implants

Calitatea produselor noastre este certificata si garantata la cele mai inalte standarde mondiale : European Notified Body CE , Israeli AMAR si American FDA.

Stiinte fundamentale in Implantologia orala

Estetica alba si roz: bont hibrid, coroana hibrida, punte hibrida insurubata