Afișez 1 - 12 din 26 de rezultate

Bont drept calcinabil PLASTIC CONIC

ARDS oferă o diversitate de bonturi pentru restaurările înșurubate, disponibile pentru toate platformele implanturilor  (narrow, standard). Varietatea suprastructurilor permite multe opțiuni de restaurare, punând accent pe simplitate și comoditate. Procedura de înșurubare a restaurărilor permite o îndepărtare ușoară și păstrarea poziției bonturilor în timpul verificărilor de rutină, cu risc minim de deteriorare a restaurării existente.
 •  Conexiune – Anti-rotaționala (hexagonala) pentru utilizarea în restaurări protetice personalizate pe implanturi singulare sau multiple. PC375S – Bont plastic SINGLE PC375W – Bont plastic WIDE/SINGLE ( mai larg)
 • Conexiune – Rotaționala (cilindrica): pentru utilizarea în restaurări protetice personalizate pe implanturi multiple. PC375M – Bont plastic MULTI

Bont Drept / Angulat fara prag CONIC

 • Bonturi drepte si angulate din titan fara prag.
 • Conexiune conica
 • Pentru restaurări de un singur dinte și punți cimentate.
 • Bonturi angulate la 15 si 25 de grade.

Bonturi de vindecare CONIC

Bonturi de vindecare drepte & frontale & wide  
 • se monteaza pe implant dupa perioada de osteointegrare a implantului;
 • elemente transmucozale , ce au rol de a de a permite vindecarea gingiei pentru ca bontul protetic si restaurarea protetica sa aiba o adaptare gingivala perfecta.

Sisteme de CAD CAM conic

TI-BASE PENTRU CAD/CAM Bonturile Ti-Base ARDS sunt conexiuni cu bază de titan pentru sistemele CAD/CAM, permițând producția de bonturi ceramice individuale pentru o serie de soluții personalizate și o mare compatibilitate cu diferite cerințe legate de locul implantului. Bonturile Ti-Base sunt disponibile pentru conexiunea conică și cea hexagonală, pentru toate platformele (narrow si standard ), atât pentru restaurări unidentare, cât și extinse. BONTURI DE SCANARE Bonturile oferă o calitate superioară a suprafeței și o geometrie unică, pentru o scanare de precizie. Bonturile de scanare ARDS sunt valabile pentru ambele tipuri de conexiune, toate platformele, atât pentru bonturile Multi-Unit drepte, cât și angulate. ANALOGII DE MODELE DIGITALE Analogul digital pentru modelul printat este folosit într-o procedură complet digitală, folosind scanarea intraorală, planificarea chirurgicală virtuală și printarea restaurării digitale. Construită cu o geometrie care oferă maximă precizie, analogul asigură poziționarea exact într-un model 3D., ducând la planificarea și simularea corectă a restaurării

Elemente Overdenture CONIC

Sistemul SMART OVERDENTURE este compus din doua părți:
 • Elementul intermediar SMART OD – cu angulatia de 17 grade si 30 grade disponilbil pe 3 inaltimi : 1mm, 2mm, 3mm . Include si un dispozitiv flexibil de manevrare de plastic ce permite o pozitionare facila in hexagonul implantului .
 • Universal COVER : corespondent adaptat pentru numeroase optiuni de protezare .

Analog / Transfer CONIC

Transfer lingura deschisa este utilizat in amprentarea  implanturilor dentare. Designul cu mai multe striatii permite o buna retentie a materialului de amprentare si astfel nu apar modificari in amprentare. In cazul amprentarii mai multor implanturi simultan se recomada solidarizarea lor in vederea eliminarii posibilitatii de modificare a pozitiei lor in amprenta. Transferul lingura deschisa se infileteaza / defileteaza cu cheita protetica clasica. Datorita faptului ca este confectionat din titan poate fi reutilizat de mai multe ori  prin sterilizare, fara sa sufere modificari. Implantul analog  reprezinta copia  implantului dentar pe modelul de lucru al tehnicianului dentar, redand pozitia implantului din cavitatea bucala. Datorita faptului ca este confectionat din titan, poate fi reutilizat de mai multe ori fara sa sufere modificari.  

Locator drept CONIC

 • Bontul Locator - este un sistem rezilient de ancorare a protezelor mobile pe implanturi, fabricat din aliaj de titan tratat cu nitrura de titan (TiN).
 • Locator drept cu inaltime gingivala:  h= 1mm, 2mm, 3mm, 4mm, 5mm, 6mm.
 • Locator angulat 18 grade si 30 grade cu inaltime gingivala: h= 1mm, 2mm, 3mm.
 • 3 tipuri de cape de silicon : standard, soft, rigida

Bont cu BILA CONIC

Soluția pentru supraproteze fixate pe implanturi și țesuturi moi ! Acest tip de bonturi se folosesc pentru supraproteze fixate pe implanturi și tesuturi moi, de obicei în situatia în care există două sau mai multe implanturi. Bonturile cu bilă realizează o retenție fermă și ajută la stabilizarea protezei. Sistemul complet cuprinde bontul de titan cu bilă, capă metalică și capă de silicon. Fiecare componentă se vinde separat. Practicianul trebuie să țina cont că este necesar suficient țesut moale pentru susținerea lucrării protetice.

Multi Unit CONIC

 • Multi Unit drept cu inaltime gingivala 1mm, 2mm, 3mm, 4mm, 5mm.
 • Multi Unit angulat 17 grade , 30 grade cu inaltime gingivala 1mm, 2mm.
 • Conexiune interna CONICA.
 • Solutie protetica recomandata pentru lucrarile insurubate all on 4, all on 6 si nu numai. Lucrarile pot fi realizate atat prin varianta clasica, cat si prin cea digitala.Torque recomandat 30Ncm.
Multi Unit Straight & Angulated The Multi-unit Abutment is designed for fixed and screw-retained restoration of partially and completely edentulous arches including the All-on-4 treatment concept. It comes in straight and angled (17° and 30°) alternatives with a broad selection of collar heights to match the thickness of the soft tissue. Straight, 17°, 30° adapters, in a variety of heights, connects to a wide range of complementary products. Material: Titanium.

Capa de vindecare OT Equator

Capa de vindecare din Titan Setul contine o capa de vindecare si surubul necesar fixarii acesteia la nivelul bontului OT Torque recomandat: 5Ncm (la mana)

Set Cilindru Extragrade OT Equator, diametru 3.5 mm

BONTURI DIN TITAN EXTRAGRADE , h 9,5mm, Ø 3.5 mm Ref. MTSEG BONTURI DIN TITAN EXTRAGRADE MINI, h 5,7mm, Ø 3.5 mm Ref. MMSEG BONTURI DIN TITAN EXTRAGRADE INCLINATE 15°,Ø 3.5 mm Ref. MTSFEG