Afișez toate cele 8 rezultate

Perfuzor pentru spray 2,2 m incl. comutator Y

Prețul inițial a fost: 80lei.Prețul curent este: 70lei.
REF 08072750 Set de furtunuri pentru spray 2,2 m incl. comutator Y (6 buc. de unică folosință)

Perfuzor irigare sterilizabil W&H 2.2m pt IMPLANTMED

Prețul inițial a fost: 550lei.Prețul curent este: 490lei.
04719400 (1 pcs, 2.2 m) Sterilizable irrigation tubing set for motor with 1.8 m cable

Implantmed 1023 W&H

ÎNTOTDEAUNA CU UN PAS ÎNAINTE
Caracteristicile tehnice și fiabilitatea maximă au făcut ca Implantmed să schimbe regulile jocului în implantologie. Cu această ambiție, ne îndreptăm spre viitor.
Modulul Piezomed completeaza fiziodispenserul IMPLANTMED 1023 W&H cu piezochirurgia într-un singur echipament. Astfel, aveti un singur echipament pentru IMPLANTOLOGIE si PIEZOCHIRURGIE .

Ecran tactil color, cu suprafata din sticla, simplu si intuitiv Meniu de ghidaj ușor de utilizat

Micromotor electric cu iluminare LED Ultra-scurt și puternic 6,2 Ncm, între 200 și 40.000 rpm Putere mare (80 W) Debit agent de racire de cel putin 90 ml / min. Noul design al pompei permite inserarea furtunelor de irigare rapid și în siguranță. Pedala wireless pentru controlul mai multor echipamente W&H. Digital, la zi întotdeauna - actualizarea software-ului Implantmed Funcție de tarodare automată pentru inserarea implanturilor în os dens. Controlul precis al cuplului . Torque-ul poate fii ajustat de la 5 la 80Ncm, asigurand inserarea implantului. in conditii de maxima siguranta. În combinație cu Osstell Beacon, Implantmed permite măsurarea fiabilă a stabilității implantului. Cota măsurată a stabilității implantului (valoarea ISQ) este afișată direct pe ecran.

Funcția de documentare  Activați funcția de documentare și documentați tratamentele și rezultatele lor. Acest proces vă oferă mai multă siguranță, întărind și încrederea pacientului. Salvează toate valorile de inserție a implantului pe un stick de memorie USB. Permite informarea persoanelor de referință despre procesul de vindecare.

Implementarea Zygoma Implementarea piesei de mână Zygoma SZ-75

Piese de mână drepte & contraunghi Cu mini LED+ pentru chirurgie orală și implantologie Asigură iluminarea optimă a zonei de tratament și rezultate excelente.

 

MODUL PIEZOMED PLUS  SA-435 M

Schimbă regulile în PIEZOCHIRURGIE

Modulul Piezomed completeaza fiziodispenserul IMPLANTMED 1023 W&H cu piezochirurgia într-un singur echipament. Astfel, aveti un singur echipament pentru IMPLANTOLOGIE si PIEZOCHIRURGIE .

Avantaje:

Modularitate : Posibilitatea de adaptare a echipamentului la necesitatile fiecarui utilizator. > Detectare automată a ansei : Piezomed detecteaza tipul ansei in momentul inserarii si selecteaza automat clasa de putere corespunzatoare acesteia. > Răcire eficientă grație deschiderii sprayului foarte aproape de partea activă a ansei  si astfel asigura racirea ultra eficienta a locului operat. > Bibliotecă de anse : Permite setarea individuala a celor mai importanti parametri de tratament specifici anselor preferate utilizate. > Pedala fără fir  ( wireless) permite poziționarea optimă în zona de lucru. > Racire fara ventilator. Pentru evitarea zgomotelor deranjante. Mediul steril de lucru nu este afectat de emisiile de aerosoli de racire.
MODUL PIEZOMED PLUS SA-435 M REF 90000350

Putere 24W Piesa de mana cu LED - SA-40L Detectie automata a ansei Cheita dinamometrica Biblioteca de instrumente 6 tuburi de irigatie

MODUL PIEZOMED CLASSIC SA-430 M REF 90000349 Putere 18W Piesa de mana fara LED - SA-40 Cheita dinamometrica 6 tuburi de irigatie

Implantmed SI-923 W&H

Pentru o utilizare exacta, puternica si simpla ! Efectuati sigur si cu o precizie optima interventii de chirurgie orala in domeniile : implantologie, chirurgie orala si maxilo faciala !

all-in-one CART FLUX-DE-LUCRU complet W&H

Soluție Chirurgicală Completă

› Implantmed SI-1023 › Micromotor EM-19 LC › Pedală wireless S-NW › Piesă CU LED WS-75 L › Modul Piezomed Plus SA-435 › Osstell Beacon › Cart chirurgical

OSTELL Beacon

Prețul inițial a fost: 14,930lei.Prețul curent este: 12,500lei.
OSSTELL - BEACON Intuitive | Easy to use | Hassle-free Osstell Beacon va ajuta sa stabiliti in mod obiectiv si non-invaziv stabilitatea implantului si sa evaluati progresul osteointegrarii - fara a pune in pericol procesul de vindecare.
  • Evaluarea stabilitatii implantului si monitorizarea gradului de osteointegrare.
  • Reduceti timpul de tratament si gestionati mai bine pacientii cu risc.
  • Interpretati cu usurinta rezultatele printr-o codificare intuitiva a culorilor bazata pe scara ISQ.
  • Permite comunicarea eficienta cu pacientii
  • Suport si asistenta la distanta.
Osstell Beacon utilizeaza analiza de frecventa prin rezonanta (RFA) pentru a determina stabilitatea implantului și osteointegrarea. Rezultatul este prezentat ca o valoare ISQ de 1-100. Cu cat ISQ este mai mare, cu atat implantul este mai stabil.