FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Companie

 

ARDS Ltd a fost infiintata de Dr. Arny Uri - inventatorul implantului ARDS, dupa o experienta de peste 30 de ani in domeniul implantologiei orale .   

 ARDS detine un numar international de brevete cu privire la :
  Designul implantului ARDS. Suprafata de contact dintre os - implant cu 15% mai mare in faza chirugicala. US Patent No: 8491302

Protocol chirurgical ARDS - conservare osoasa - reducere cu 40% a volumului de os forat.

Implantul ARDS de 3mm diametru - solutia perfecta pentru crestele subtiri. US Patent No: 8192199


ARDS Implants Romania s-a infiintat ca urmare a absentei pe piata din Romania a unui sistem de implantologie orala simplu, performant, de calitate superioara, care sa fie extrem de eficient si intr-un os alveolar spongios .

Obiectivul firmei noastre este satisfacerea totala a cerintelor clientilor , prin asigurarea de servicii si produse , care sa corespunda exigentelor dumneavoastra .

Stocurile permanente de produse si livrarile efectuate rapid si cu seriozitate , aduc un plus de siguranta si satisfactie in relatia distribuitor - medic - pacient . 
 

Compania are implementat Sistemul de Control al Calitatii ISO 9001 si autorizatiile de la cele mai inalte organizatii : European Notified Body CE , Israeli AMAR si American FDA .


ARDS Implants Romania a infiintat centrul de implantologie orala ARDS Dental Clinics cu scopul de a ne implica activ in formarea medicilor stomatologi in domeniul implantologiei si de a-i initia in cunoasterea sistemului de implanturi dentare ARDS, atat teoretic, cat si practic .

Din 2007 , sistemul de implanturi dentare ARDS este prezentat in cadrul cursurilor de obtinere a atestatului de implantolog, organizate de Gen. Prof. Univ. Dr. Sarbu Ioan si Prof. Univ. Dr. Mihai Traian Augustin.

Echipa de implantologi / chirurgi - ARDS Implants sunt recunoscuti pentru cunostintele si experienta in domeniul implantologiei si sunt pregatiti oricand sa va ofere consultanta si asistenta in inserarea implanturilor, incepand cu planul de tratament , pana la restaurarea protetica finala.

 

 

 

Copyright © 2009, ARDS Implants


Mobil: +4 0733 10 93 93     Tel: +4 031 434 88 11
Calea Calarasilor, nr. 250, bl.S18, ap.1, sect. 3, Bucuresti