FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Noutati

3 iunie 2017 > One to One - Live Surgery- Inserare implanturi ARDS + aditie de os + membrana

  Date de inscriere si plata : ARDS CENTRUL MEDICAL SRL CIF: 36716320 Reg. com.: J40/14666/2016 Str. Nucului 6, Bucuresti IBAN: RO79BTRLRONCRT0372388801 Banca: BANCA...


25 feb / 18 mar / 21 apr / 22 apr 2017 - module ARDS Implants - Conf. Univ. Dr. Horia Mihail BARBU, Lector Univ. Dr. Alexandru BURCEA si Conf. Univ. Dr. Dan Patroi

   


ARDS Implants la TVR1

Sistemul de implanturi dentare ARDS prezentat la TVR1 - emisiunea Medici de gardă prezentată de o echipă tânără şi entuziastă de medici, din care fac parte cardiologul Nicoleta...


(Arhiva stiri)

 

Hypro Oss - material aditie osoasa de origine bovina 

Hypro Oss este os liofilizat, natural de origine bovina care incorporeaza si atecolagen tip I rezultat in urma a 6 ani de cercetari intensive a echipelor companiilor BIOIMPLON GMBH si HYPRO OTROKOVICE SRO. 

Atat BIOIMPLON GMBH , cat si HYPRO OTROKOVICE SRO au o larga experienta la crearea si procesarea unor biomateriale biocompatibile, unice si in special in modificarea produselor de colagen imunogenic inspre produse de atelocolagen non - imunogenic. S-a obtinut cel mai inalt nivel de biocompatibilitate a colagenului conservand in acelasi timp structura cristalina, naturala a matricei triple eliciodale de colagen si extinzand suprafata macro/micro - poroasa a granulelor osoase, nu prin metode de incalzire a biomaterialului, ci prin implementarea tehnologiei de liofilizare in vederea prelucrarii acestuia .

Conceptul realizarii liniei de produse Hypro- Oss a pornit cu ideea unui biomaterial ideal, un material cu cea mai mare biocompatibilitate si afinitate pentru noul os endogen. In vederea atingerii acestui scop au fost aplicate tehnologii de filizare si atelopeptide care conserva componentele cristaline, naturale a colagenului din cadrul structurii osoase, dupa modificarea colagenului spre un atelocolagen non-imunogenic. Astfel evitand metoda de incalzire inca utilizata de numerosi producatori. 

Indicatii : Implantologie, Parodontologie & Chirurgie ( Sinus lift, Augumentare orizontala, Defecte intraosoase, Periimplantita, Alveole postextractionale, Augumentare verticala, Defecte de furcatie, Defecte parodontale, Reconstructie de creasta, Dehiscenta, Fenestratia )

> Efectul bacteriostatic

Hypro Oss este non-imunogenic, steril si nu permite crearea microorganismelor infectioase datorita structurii triplu helix, cristaline a componentelor atelocolagenului. Dimpotriva, Hypro Oss expune efecte antimicrobiene inactivand enzimele necesare metabolismului microorganismelor. Contribuie la o vindecare neintrerupta accelerand formarea osului.

 

Caracteristicile produslui Hypro Oss:

> Fara telopetide de colagen; peptide non-imunogenice
> Accelerarea procesului de vindecare a tesutului
> Protejeaza locul grefat de infectii ( efectul bateriostatic al atelocolagenului)
>Capabilitate de transportare a medicamentatiei spre locul chirurgical
> Cea mai inalta biocompatbilitate, fara reactii cu privire la prezenta unui corp strain
> Material osos natural bovin incorporat cu colagen biocompatibil 
> Material de grefe atelocolagenat si liofilizat
> Integrare directa si formare de os nou
>Componente atelocolagenice osteoconductive
>Componente hydroxiapative osteoconductive
>Fara reactii adverse imflamatorii sau determinate de prezenta unui corp strain
> Absorbtia sangelui si adeziune celulara optima, hidrofil
> Porozitate interconectata si structura cristalina nativa
> Stabilitate dimensionala pe termen lung
> Pur, steril si 100% sigur
> Usor de utilizat

 

Sunt interesat de acest produs

Denumirea si codul produsului:
Compania:
Nume si prenume:
Telefon:

E-mail:

Mesaj:


(Trimite)


 

 

Copyright © 2009, ARDS Implants


Mobil: +4 0733 10 93 93     Tel: +4 031 434 88 11
Calea Calarasilor, nr. 250, bl.S18, ap.1, sect. 3, Bucuresti